Aktuelt

Nyheter, bransjetips, råd og veiledning for din arbeidshverdag.

Ledig stilling som salgssjef Skandinavia hos CSD Sealing Systems.

Vi søker salgssjef for Skandinavia

14.03.2023

Av Jon Øyvind Hansen

CSD har behov for å styrke laget med en selvgående og engasjert salgssjef for Skandinavia. Har du relevant bakgrunn, kan du være den vi ser etter.

Hvis dette er ditt første møte med CSD Sealing Systems, kan vi røpe at vi sitter på markedets mest fleksible og robuste løsninger for å sikre tette kabel- og rørgjennomføringer i et hvert miljø. Produktene har høy kvalitet med unike egenskaper, lang levetid og er lett å installere.

Se flere detaljer på produktsidene.

Selvstendig og ansvarlig

Vi jobber mot store kunder innen bygg og anlegg, industri, shipping, samferdsel og offshore i hele Skandinavia. Som salgssjef i CSD AS jobber du strategisk og langsiktig mot våre kunder og partnere.

Vi er et lite team som er avhengig av at alle jobber selvstendig, og du får en fri og ansvarsfull rolle hvor vi verdsetter ditt engasjement og innsats.

Formell eller praktisk bakgrunn

Samspill med større selskaper i mange store, spennende prosjekter betyr at du bør ha relevant utdannelse, gjerne i teknisk retning. Det er like verdifullt med relevant, bred og lang erfaring fra områder som teknisk salg, bygg og anlegg, rørleggerbransjen eller elektro.

Du finner alle detaljer i utlysningen hos vår samarbeidspartner:

Annonse for ledig stilling som salgssjef Skandinavia hos CSD Sealing Systems.

 

Søknadsfristen er i slutten av mars 2023. Vi er spent på å høre fra deg!

Jon Øyvind Hansen's photo

Jon Øyvind Hansen

Jon er administrerende direktør i CSD Sealing Systems og fagansvarlig for markedsområdene Maritim og Offshore. Han har bakgrunn fra maritim industri, som salg- og markedssjef hos Kumera (produsent av skipstransmisjoner), samt markedsdirektør i Norwegian Maritime Exporters Association (NME). Jon er utdannet i salg, marked, strategi og ledelse ved Handelshøyskolen BI.